Dé stucadoor in Gouda

Zoekt u een stukadoor in regio Gouda, Den Haag en Rijswijk? Dan zit u bij Binken Stucadoors- en Afbouwbedrijf helemaal goed! Ons bedrijf is gevestigd in Gouda, maar wij zijn werkzaam in verschillende plaatsen in de regio. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van stukadoorswerkzaamheden en al vele projecten met succes afgerond. Daarnaast staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. We luisteren naar uw wensen en leveren zo dienstverlening op maat.

Betrouwbare partner voor al uw bouwprojecten
Vast aanspreekpunt voor alle projecten
Echt vakmanschap door ruim 40 jaar ervaring

Ambachtelijk stucwerk van onze stucadoor in Gouda, nabij Rijswijk en Den Haag

Wanneer u ons bedrijf uit Gouda inschakelt als stucadoor voor uw project in Den Haag of Rijswijk, profiteert u van ambachtelijk stucwerk. Wij gaan zorgvuldig te werk en zorgen ervoor dat uw wanden en plafonds strak gestukt en afgewerkt worden. Hierbij letten we op de mengverhoudingen en de kwaliteit van het gips. Dit zijn namelijk belangrijke factoren voor een mooi eindresultaat. Daarnaast is ook de kwaliteit van uw wand of plafond bepalend. Wanneer de muren of plafonds uitgedroogd en verpulverd zijn, dienen ze eerst voorbehandeld te worden met een hechtmiddel. Ditzelfde geldt wanneer er vocht- en schimmelplekken aanwezig zijn. Uiteraard adviseren we u hier graag over en komen we samen tot een passende oplossing.

De andere werkzaamheden van ons klusbedrijf

Naast dat u ons als stucadoor inschakelt in Gouda, Den Haag of Rijswijk voeren we ook andere werkzaamheden uit. Niet voor niets zijn we een allround bouwbedrijf. Zo zijn we gespecialiseerd in wandafwerking. Uw wanden zorgen voor de uitstraling van uw woning en zijn daarom erg belangrijk. We adviseren u hier dan ook graag over. Daarnaast voeren we ook diverse afbouwwerkzaamheden uit. Denk hierbij aan schilderwerkzaamheden, timmerwerkzaamheden, tegelwerken en voegwerken.

mikebinken bouwen
muur - Mike Binken

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden als stucadoor in Gouda, Rijswijk of Den Haag? Of bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden van ons klusbedrijf? Neem dan contact met ons op. Bel ons op (06) 51 49 16 26 of vul het contactformulier in.