Wat doen wij – Binken Stucadoors- en Afbouwbedrijf

Stukadoren, wandafwerking, afbouw

Stukadoorswerk

Fraai ambachtelijk stucwerk is de basis voor een prachtige wandafwerking. Maar strakke wanden zonder verdere afwerking zijn ook mooi in een modern interieur.

Het strak afstucadoren van wanden en plafond is een ambachtelijk vak, waarbij veel komt kijken. De mengverhoudingen en de kwaliteit van de gips zijn bepalend voor een fraai eindresultaat.

Daarnaast is ook de kwaliteit van de wand of het plafond een belangrijke factor. Soms zijn muren door de jaren heen uitgedroogd en daardoor verpulverd. Deze moeten eerst met een hechtmiddel  worden voorbehandeld (ook hechtmiddelen hebben grote kwaliteitsverschillen).

Ook vocht- en schimmelplekken dienen te worden voorbehandeld, evenals wanden met optrekkend vocht.

Andere wanden kunnen ook voor problemen zorgen. Denk aan scheefstand, kromme muren en zeer beschadigde muren.

Daarnaast bespreken wij ook met u wat u voor eindafwerking op uw gestucte muren wilt hebben. Dan zorgen wij voor de juiste stucafwerking. Al deze factoren zijn bepalend voor de hoeveelheid werkzaamheden en dus ook de prijsstelling.

Wij streven er naar uw wanden strak en geheel haaks en waterpas te stucadoren.

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmaterialen zodat u de meest ideale basis heeft voor een fraaie eindafwerking zoals behang, sierpleister, sauswerk of  sierpleister.

Wandafwerking

Binken Stucadoors- En Afbouwbedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring in de afwerking van wanden en plafonds. Mooie wanden zijn een sierraad voor iedere woning.

Er is een veelvoud aan soorten afwerking mogelijk. Iedere afwerking zorgt voor een eigen sfeer en kent zo zijn eigen specifieke eigenschappen. Denk daarbij aan gevoeligheid voor vuil en beschadiging, repareerbaarheid van gaatjes en krassen, overschilderbaarheid, lichtvalverwerking en andere zaken.

Advies op maat is daarom erg belangrijk bij de keuze wandafwerking. Wij vertellen u graag welke soort afwerking u het beste kunt toepassen in een vertrek zodat u er nog jaren plezier van heeft.

Soorten wandafwerking:

Spack spuitwerk – Spachtelputz – Granol – Oikos – Pandomo – Beton Ciré –  Geschuurde plafonds – Sierpleisters –  Sierlijsten –  Sauswerk –  Schilderwerk

Afbouw

U kunt uiteraard ook zelf klussen, maar als de vakman het doet geniet u niet alleen van het toch fraaiere vakwerk, maar ook van de garantie mocht het onverhoopt niet geheel naar wens zijn.

Wandafwerking en afbouw zijn werkzaamheden die naadloos op elkaar aansluiten en dus het beste door 1 bedrijf kunnen worden doorgevoerd. Immers; de soorten wandafwerking en de materiaal- en kleurkeuze voor onder meer lambriseringen en kozijnen kunnen naadloos op elkaar worden afgestemd. De plaats van een dakraam zorgt voor een bepaalde lichtinval, waardoor de keuze voor de soort wandafwerking ook belangrijk wordt. Het tegelwerk in uw nieuwe badkamer en het stucplafond passen dan wel prima bij elkaar en vormen 1 geheel.

Wij komen graag bij u langs voor een passend advies.

Onze afbouwwerkzaamheden:

Dakramen en kozijnen – Schilderwerkzaamheden binnen en buiten – Vloeren, deuren, lambrisering en timmerwerkzaamheden – Tegelwerken, voegwerken – Badkamers, toiletten – Dakkapellen en dakgoten – Schuifpuien – Gipsplaten wanden en plafond –
Gibo en gasbeton scheidingswanden en muren – Vloeren