Ons klusbedrijf in Gouda verzorgt uw bouwproject van A tot Z

Zoekt u een klusbedrijf in regio Gouda, Den Haag en Rijswijk? Dan zit u bij Binken Stucadoors- en Afbouwbedrijf helemaal goed! Ons klusbedrijf is gevestigd in Gouda, maar wij zijn werkzaam in de wijde omgeving. Hier hebben we over de afgelopen jaren al vele bouwprojecten met succes uitgevoerd. Wanneer u ons inschakelt verzorgen we uw project van A tot Z en zorgen we ervoor dat alles voldoet aan uw wensen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dit ziet u dan ook terug in onze dienstverlening.

Betrouwbare partner voor al uw bouwprojecten
Vast aanspreekpunt voor alle projecten
Echt vakmanschap door ruim 40 jaar ervaring

Laat uw wanden en plafonds stucen door ons klusbedrijf uit Gouda

Voor wat voor soort werkzaamheden u ons klusbedrijf nabij Den Haag en Rijswijk ook wilt inschakelen, wij staan voor u klaar! Wilt u bijvoorbeeld uw wanden of plafonds laten stucen? Onze stucadoors komen graag bij u langs. We zorgen voor strakke wanden en plafonds en een mooie afwerking. Ook wanneer u uw wanden op een andere manier wilt laten afwerken, kunt u bij ons bouwbedrijf terecht. Er zijn verschillende opties, waaronder schilderwerk, spack spuitwerk, sierpleisters en sauswerk.

muur - Mike Binken
mikebinken bouwen

Diverse afbouwwerkzaamheden

Naast het afwerken van wanden en plafonds verzorgen onze specialisten ook diverse andere afbouwwerkzaamheden. Zo schakelt u ons klusbedrijf in Gouda, nabij Den Haag en Rijswijk, onder andere in voor:

  • Vloeren
  • Tegelwerken
  • Dakramen en kozijnen
  • Dakkapellen en dakgoten
  • Schilderwerkzaamheden voor binnen en buiten

Schakel ons klusbedrijf in!

Bent u bezig met een verbouwing in uw woning in Den Haag of Rijswijk en wilt u hulp van ons klusbedrijf uit Gouda? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons via (06) 51 49 16 26 of door het contactformulier in te vullen. U kunt ook direct een offerte aanvragen. Indien nodig komen we dan bij u langs om de situatie te bekijken en de nodige werkzaamheden in kaart te brengen. Zo kunnen we een offerte op maat opstellen.